Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επιλέξετε κουφώματα

Αναρωτιέστε τι έχετε αυτές τις ημέρες που δεν το είχατε παλαιότερα; Μα φυσικά, χρόνο! Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ξεκινήσετε να μελετάτε και να ανακαλύπτετε την κάθε λεπτομέρεια και αλλαγή που θέλετε να κάνετε στα κουφώματά σας, ώστε να είστε πλήρως προετοιμασμένοι τη στιγμή που θα επισκεφτείτε μια έκθεση κουφωμάτων;

Εκμεταλλευτείτε τις ώρες που περνάτε στο σπίτι σας και ανακαλύψτε με τη βοήθεια της Θερμοπλαστικής, τα κατάλληλα κουφώματα που θα συμβάλλουν στην καλύτερη θερμομόνωση, λειτουργικότητα αλλά και αισθητική του χώρου.
Αφού λοιπόν, έχετε αποφασίσει την ανακαίνιση ή ανοικοδόμηση της κατοικίας σας, σειρά έχει να συλλέξετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να γνωρίζετε όλα τα βήματα της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθηθεί.

Εάν πρόκειται για ανακαίνιση…
επεξεργαστείτε τα ήδη υπάρχοντα κουφώματά σας και δημιουργείστε μία λίστα με τις αλλαγές που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε.

 • Ποιός είναι ο λόγος που θέλετε να αντικαταστήσετε τα κουφώματά σας;
 • Θέλετε να αντικαταστήσετε όλα ή μερικά από τα κουφώματα;
 • Τι υλικό κουφωμάτων θα επιλέγατε; Συνθετικά (uPVC) ή αλουμινίου; Εάν δεν γνωρίζετε την απάντηση, μπορείτε να την βρείτε εδώ. Περιηγηθείτε στις πληροφορίες και τα πλεονεκτήματα του κάθε κουφώματος και επιλέξτε το καταλληλότερο για εσάς.
 • Ποια είναι η ιδανική τυπολογία κουφωμάτων για το χώρο σας; Συρόμενα-ανακλινόμενα,
 • Μήπως η υπάρχουσα Θερμομόνωση δεν είναι η ιδανική που θα επιθυμούσατε για την κατοικία σας;
 • Σας ικανοποιεί το υπάρχον χρώμα ή θέλετε κάποια ανανέωση;
 • Και τέλος, μήπως σας έχει κουράσει η διαδικασία του ανοιγοκλεισίματος των ρολών με τον ιμάντα ή τη μανιβέλα και ψάχνετε κάτι πιο γρήγορο και πρακτικό; Μήπως η τοποθέτηση των σύγχρονων συστημάτων σκίασης της Θερμοπλαστικής, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε τα ρολά σας από το κινητό ή τον έξυπνο διακόπτη, να ήταν η καλύτερη λύση;

Καταγράψτε όλες τις απορίες που σας έχουν δημιουργηθεί και επιλέξτε μόνοι τα ιδανικά κουφώματα για το σπίτι σας. Για να είστε σίγουροι όμως ότι θα λάβετε την ιδανική προσφορά, μπορείτε να διαβάσετε ορισμένα ακόμα μυστικά.

Εάν όμως, δεν είστε 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα και επιθυμείτε μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη, αφήστε τη δουλειά να την κάνουν οι ειδικοί. Η Θερμοπλαστική, μαζί με το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της, πέρα από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές που θα σας προσφέρουν, θα αναλάβουν την αρχική επιμέτρηση των κουφωμάτων σας και θα συγκεντρώσουν όλα τα αναγκαία βήματα που θα πρέπει να γίνουν.

Εάν από την άλλη, πρόκειται για νεόδμητο κτήριο… τα πράγματα είναι πιο απλά! Δημιουργήστε και πάλι μια λίστα και καταγράψτε συνολικά όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που θα θέλατε να καλύπτουν τα κουφώματά σας.

 • Καταγράψτε όλα τα αρχικά ανοίγματα του χώρου.
 • Ποιός θα ήταν για εσάς, ο ιδανικός τύπος κουφωμάτων; Συνθετικά (uPVC) ή αλουμινίου;
 • Επιλέξτε την τυπολογία κουφωμάτων που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
 • Θέλετε να συνοδεύονται από ρολά και σήτες;

Συλλέγοντας λοιπόν τα τελικά σχέδια της κατοικίας σας, μπορείτε εύκολα να τα στείλετε στην Θερμοπλαστική και να λάβετε μία τεχνοοικονομική μελέτη, με όλο το αναλυτικό κοστολόγιο των αναγκών σας.

Φυσικά, μπορείτε να βρείτε και στο διαδίκτυο όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε μόνοι σας τη μέτρηση και την επιλογή των κουφωμάτων. Καλό θα ήταν βέβαια, να επισκέπτεστε και να εμπιστεύεστε έγκυρα site κατασκευαστών κουφωμάτων, ώστε να είστε σίγουροι για την εγκυρότητα των πληροφοριών, αλλά και να έχετε μια πλήρη εικόνα των προϊόντων.

Για να έχετε όμως το κεφάλι σας ήσυχο, γλυτώνοντας χρόνο από τυχόν λάθη και απροσεξίες που πιθανόν να προκύψουν, μπορείτε να τα αφήσετε όλα στα χέρια των εξειδικευμένων τεχνικών μας. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, θα τρέξουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και θα σας προτείνουν την ιδανικότερη λύση ως προς την τυπολογία των κουφωμάτων που ταιριάζει στο χώρο σας και όχι μόνο.

Πάντοτε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας, έχουμε στελεχώσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Θερμοπλαστικής, με το πιο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, με την κατασκευή αξιόπιστων προϊόντων και την διατήρηση των πιο έγκυρων διαδικασιών, συνεχίζουμε όλα αυτά τα χρόνια να εμπνέουμε εμπιστοσύνη και να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες.

Σε όποιο στάδιο λοιπόν, ανακαίνισης ή ανοικοδόμησης και αν βρίσκεται ο χώρος σας, μπορείτε απλώς να καλέσετε στην εταιρεία μας ή να αποστείλετε e-mail με τις ερωτήσεις και εμείς θα σπεύσουμε να λύσουμε κάθε σας απορία.

Είμαστε εκεί, για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

_Καθορίζοντας την ποιότητα_