Πανί σήτας “Best View” για απρόσκοπτη θέα και εξαιρετική αντοχή.

Οι σήτες ή αλλιώς κουνουπιέρες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κατοικίας, αφού χρησιμοποιούνται για την προστασία του χώρου κυρίως από έντομα ή ζωύφια.

Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν και το καλοκαίρι πλησιάζει, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουμε τις πόρτες και τα παράθυρα για να απολαύσουμε το βραδινό αεράκι, να βγούμε έξω και να χαλαρώσουμε στον κήπο ή στην βεράντα, χωρίς να ανησυχούμε για τα έντομα και τα ζωύφια που αναζητούν καταφύγιο από τη ζέστη στο σπίτι μας. Έτσι, η τοποθέτηση μιας ποιοτικής σήτας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να απολαύσουμε το ελληνικό καλοκαίρι.

Τι συμβαίνει όμως όταν ζητούμενο πέρα από μία ποιοτική εφαρμογή είναι και η διατήρηση της θέας;

Η Θερμοπλαστική διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τύπων σήτας, προσφέροντάς σας εφαρμογές και λύσεις ικανές να ανταποκριθούν σε κάθε τύπο ανοίγματος που θέλετε να καλύψετε. Επειδή η ανεμπόδιστη θέα σε συνδυασμό με την εντομοπροστασία αλλά και την ομαλή ροή του ανέμου αποτελούν σημαντικές παραμέτρους επιλογής της κατάλληλης σήτας, η εταιρεία χρησιμοποιεί το μαύρο πανί “Best View”.

Μπορεί να είναι πιο σκούρο από τα συνήθη πανιά, προσφέρει όμως την καλύτερη ορατότητα και άρα την απρόσκοπτη θέα που αναζητάτε.

Τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ. Κατασκευασμένο από fiber glass, διαθέτει υδρόφοβη επίστρωση (waterproof) που το καθιστούν εύκολο στον καθαρισμό αλλά και ιδανικό για παραθαλάσσιες εφαρμογές.

Έχει καλή κύλιση και εξαιρετική εφαρμογή (άπλωμα), ακόμα και σε μεγάλες διαστάσεις.

Η εταιρεία, εφαρμόζει το πανί “Best View” σε κάθε τύπο σήτας για εσάς που θέλετε να αφήνετε τα παράθυρα ανοιχτά, να προστατεύεστε από τα έντομα και να απολαμβάνετε τον χώρο σας φωτεινό και την θέα ανεμπόδιστη με περισσότερη οπτική ευκρίνεια.

Στην αγορά, θα βρείτε πληθώρα από σήτες με διαφορετικές τυπολογίες, μηχανισμούς και είδη πανιών. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο για να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που προσφέρει η Θερμοπλαστική για εξαιρετική εφαρμογή και ποιότητα.