Επαυξημένη ασφάλεια Κεντρικής Εισόδου από τη Θερμοπλαστική

Η ασφάλεια του χώρου μας είναι μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους κατά την επιλογή Κεντρικής Εισόδου. Η Θερμοπλαστική, με υψηλή τεχνογνωσία, καινοτόμα προϊόντα και λύσεις προστιθέμενης αξίας συναντά τις πραγματικές λειτουργικές ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Τα βασικά σημεία για μία Κεντρική Είσοδο 76AD από uPVC, είναι ο μύλος/κύλινδρος και ο μηχανισμός κλειδώματος.

Πώς μπορώ να κάνω ακόμα πιο ασφαλή την Κεντρική Είσοδο που θα επιλέξω;
Η νέα value-for-money πρόταση της Θερμοπλαστικής που προσδίδει επαυξημένη ασφάλεια και προστασία, αποτελείται από το παρακάτω τρίπτυχο εξαρτημάτων:

01.Κύλινδρος Ασφαλείας
Μία αξιόπιστη επιλογή κυλίνδρου με 5 κλειδιά τα οποία έχουν μακρύ λαιμό και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να συνεργάζονται με το επιστόμιο ασφαλείας DEFENDER. Έχει άριστη άμυνα στη διάτρηση (anti-drilling) με 4 πείρους κατά του τρυπήματος και κάρτα ασφαλείας για ελεγχόμενη αντιγραφή των κλειδιών.

Υπάγεται στην κατηγορία Break Secure. Διαθέτει δηλαδή το σύστημα του προεπιλεγμένου σπασίματος. Στην περίπτωση διάρρηξης, ο κύλινδρος σπάει σε συγκεκριμένο σημείο και κλειδώνει εμποδίζοντας την παραβίαση.

02.Επιστόμιο Ασφαλείας “Defender”
Το επιστόμιο ασφαλείας προσδίδει το πρώτο βήμα άμυνας κατά της διάρρηξης, αφού πρακτικά καλύπτει τον κύλινδρο/μύλο στα σημεία που μπορεί να παραβιαστεί στην εξωτερική πλευρά. Έχει αντοχή στη διάτρηση καθώς είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο κράμα αλουμινίου.

03.Μηχανισμός Κλειδώματος με Γάντζους & Γλώσσες
Πρόκειται για μηχανισμό κλειδώματος 5 σημείων, έχοντας 2 επιπλέον κλειδώματα από τους κλασσικούς μηχανισμούς. Ουσιαστικά, μόλις κλείσει η πόρτα, ακόμα και χωρίς να κλειδώσει, μαζί με τις γλώσσες κλείνουν αυτόματα και οι γάντζοι. Ο μηχανισμός διαθέτει ξεχωριστά αντικρίσματα για κάθε γλώσσα και γάντζο, παρέχοντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο τρόπος ασφάλισης διαμορφώνεται και ορίζεται από το επίπεδο ασφάλειας το οποίο επιθυμούμε να πετύχουμε, τις απαιτήσεις του χώρου καθώς και τις ανάγκες της εκάστοτε κατοικίας.

Στην Θερμοπλαστική, πέρα από μία καλαίσθητη και λειτουργική Κεντρική Είσοδο με αντοχή στον χρόνο και στη χρήση, θα βρείτε και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Δεν κατασκευάζουμε απλά προϊόντα, κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες, ποιοτικές & ασφαλείς λύσεις για κάθε σύγχρονο κτήριο.

Καθορίζοντας την ποιότητα.