Πώς διασφαλίζουμε την ποιότητα: Ταινία Γνησιότητας & 10 έτη Εγγύησης

Στην Θερμοπλαστική θέλουμε να προσφέρουμε πιστοποιημένα προϊόντα που πληρούν τις υψηλές προσδοκίες αρχιτεκτόνων, μηχανικών, κατασκευαστικών εταιριών αλλά και των πιο εκλεκτικών πελατών. Δηλαδή, εσάς. Γι’ αυτό και καλύπτουμε όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες κουφωμάτων για κάθε κτίριο. Ξεκινήσαμε την παραγωγή Συνθετικών Κουφωμάτων uPVC το 1992 – έχοντας ήδη 30 χρόνια εμπειρίας από την ίδρυσή μας – και προχωρήσαμε δυναμικά και στον κλάδο Κουφωμάτων Αλουμινίου από το 2008.

Εμείς, βέβαια, γνωρίζουμε πολύ καλά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παράγουμε, καθώς και τον εξονυχιστικό έλεγχο από τον οποίο περνούν προκειμένου να φτάσουν στο σημείο όπου φέρουν επάξια τη σφραγίδα μας. Το θέμα όμως είναι να εξασφαλίζουμε πως τα γνωρίζετε και εσείς.

Πέρα λοιπόν από τις πιστοποιημένες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή κουφωμάτων, δίνουμε την ίδια προσοχή στη συνολική διαδικασία και τις διεργασίες παραγωγής. Γι’ αυτό και επενδύουμε συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, σε ρομποτικά μηχανήματα και στην τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας.

Εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας επί 19 συναπτά έτη. Με τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών με αντικειμενικούς μηχανισμούς παρακολούθησης και μέτρησης και την παροχή αξιόπιστων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, πρόσφατα λάβαμε την τελευταία πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 9001 : 2015, με ισχύ έως και το 2021.

Η «Ταινία Γνησιότητας»

Πρόκειται για μία ιριδίζουσα αυτοκόλλητη ταινία με επαναλαμβανόμενο μοτίβο του λογότυπου της εταιρίας. Την βρίσκετε στην εσωτερική πλευρά των κουφωμάτων, πιστοποιώντας με τρόπο άμεσο τη γνησιότητα του κουφώματος. Τοποθετείται σε κάθε κούφωμα δικής μας παραγωγής από τα τέλη του 2017 με μέλημα να σας προσφέρει τη σιγουριά της επώνυμης επιλογής, της κατασκευαστικής ποιότητας και αξιοπιστίας της Θερμοπλαστικής.

Όλα τα κουφώματα, τόσο Συνθετικά uPVC όσο και Αλουμινίου, κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στις υπερσύγχρονες μονάδες μας και ελέγχονται συστηματικά για την άριστη ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας τους. Εσείς, ανοίγοντας το προϊόν, έχετε άμεση πρόσβαση στην ένδειξη της γνησιότητάς του και την απόλυτη βεβαιότητα ότι το προϊόν φέρει όλες τις πιστοποιήσεις καθώς και τα αποκλειστικά after-sale προνόμια που σας προσφέρουμε.

Οι Εγγυήσεις μας
Ο στόχος μας δεν περιορίζεται στο να διασφαλίζουμε την ποιότητα. Αποσκοπούμε στο να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, τόσο με τα προϊόντα που παράγουμε, όσο και με τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα κουφώματα της Θερμοπλαστικής συνοδεύονται με έγγραφη Εγγύηση Καλής Λειτουργίας.

Εγγύηση Συνθετικών Κουφωμάτων

    • 10 ετής Εγγύηση στα λευκά κουφώματα
    • 5 ετής Εγγύηση στα έγγρωμα κουφώματα
    • ­στους μηχανισμούς ανοιγόμενων / ανακλινόμενων κουφωμάτων

­

  • στους διπλούς και τριπλούς υαλοπίνακες

Εγγύηση Κουφωμάτων Αλουμινίου

5ετής Εγγύηση

  • στα έγχρωμα κουφώματα
  • ­στους μηχανισμούς ανοιγόμενων /ανακλινόμενων κουφωμάτων
  • σωστής λειτουργίας

10ετής Εγγύηση στους διπλούς και τριπλούς υαλοπίνακες

Η Θερμοπλαστική συνεχώς παρακολουθεί τις εξελίξεις, συνδυάζει την έρευνα και την τεχνολογία, πρωτοπορεί και όχι απλώς εγγυάται, αλλά καθορίζει την ποιότητα.

Δείτε εδώ την Εγγύηση Καλή Λειτουργίας των Συνθετικών Κουφωμάτων και εδώ των Κουφωμάτων Αλουμινίου.

Εφόσον ζημιές δεν προκλήθηκαν εξ’ αιτίας μη σωστής τοποθέτησης ή τοποθέτησης από μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ακατάλληλης χρήσης, από ακραία καιρικά φαινόμενα και άλλες ιδιαίτερες συνθήκες, η εγγύησή μας σας δίνει το δικαίωμα για τη δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση του κουφώματος από την ημερομηνία αγοράς. Εμείς δεσμευόμαστε ως προς την ικανότητα, την εμπειρία και τη δυνατότητα εκτέλεσης κάθε εργασίας συντήρησης και επισκευής.